Contact

Contact
Nieuwe aanmeldingen


Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heeft u bij aanmelding een verwijsbrief van uw huisarts of andere door uw verzekeraar geaccepteerde verwijzer nodig.


Nieuwe aanmelding:


Voor nadere informatie of een afspraak voor een intakegesprek kunt u gebruik maken van ons CONTACTFORMULIER: Uw emailadres wordt dan veilig versleuteld (in uw browser start het adres met 'https://' en er is een slotje zichtbaar) naar ons verzonden. U ontvangt vervolgens van ons via de beveiligde mail (Zivver) een contactformulier waarop u een aantal gegevens kunt invullen. Wij streven er naar om dat binnen 4 werkdagen te versturen. U kunt contactformulier dan vervolgens via hetzelfde systeem (Zivver) beveiligd ingevuld terug sturen. Deze werkwijze is ervoor bedoeld om een veilige communicatie van privacygevoelige gegevens te borgen.


Ingeschreven cliënten
Voor ingeschreven cliënten geldt: U kunt ons benaderen via het email adres dat u wordt verstrekt. Verstuurt u geen privacygevoelige informatie via deze email: u kunt hiervoor een encrypted account aanvragen bij uw behandelaar.


Voor ingeschreven cliënten geldt:

U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw behandelaar middels het telefoonnummer dat hij/zij u heeft verstrekt. U wordt dan doorverbonden met de voicemail waarop u uw bericht kunt inspreken. 


Wij streven ernaar om zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 4 werkdagen contact met u op te nemen. Tijdens vakanties en andere afwezigheidssituaties kan gebruik worden gemaakt van een achterwacht: uw behandelaar geeft u in dat geval dan tijdig het achterwachtnummer door.Op de homepage wordt aangegeven als er sprake is van een vakantieperiode, of andere situatie waarin u behandelaar tijdelijk niet bereikbaar is. Contact

Ridder van Catweg 256-1

2805 BC Gouda


06 45872623: Praktijktelefoon

(niet voor aanmelding)

Werktijden


Maandag       9.00 - 17.00

Dinsdag        9.00 - 17.00

Donderdag    9.00 - 17.00

Vrijdag           9.00 - 17.00