Contact

Contact
Nieuwe aanmeldingen


Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heeft u bij aanmelding een verwijsbrief van uw huisarts of andere door uw verzekeraar geaccepteerde verwijzer nodig.


Nieuwe aanmelding:


Voor nadere informatie of een afspraak voor een intakegesprek kunt u gebruik maken van ons CONTACTFORMULIER: Uw gegevens worden dan veilig versleuteld (in uw browser start het adres met 'https://' en er is een slotje zichtbaar) naar ons verzonden. Ons mailadres is bedoeld voor reeds ingeschreven cliënten, dus niet voor (vragen omtrent) aanmelding: (vragen over) aanmeldingen die niet via het contactformulier zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Ingeschreven cliënten
Voor ingeschreven cliënten geldt: U kunt ons benaderen via email: info@vermeulenendefouw.nl. Verstuurt u geen privacygevoelige informatie via deze email: u kunt hiervoor een encrypted account aanvragen bij uw behandelaar.


Voor ingeschreven cliënten geldt:

U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw behandelaaar middels het telefoonnummer dat hij/zij u heeft verstrekt. U wordt dan doorverbonden met de voicemail waarop u uw bericht kunt inspreken. 


Wij streven ernaar om zo snel mogelijk, en uiterlijkbinnen 4 werkdagen contact met u op te nemen. Tijdens vakanties en andere afwezigheidssituaties kan gebruik worden gemaakt van een achterwacht: uw behandelaar geeft u in dat geval dan tijdig het achterwachtnummer door.Op de homepage wordt aangegeven als er sprake is van een vakantieperiode, of andere situatie waarin u behandelaar tijdelijk niet bereikbaar is. Contact

Ridder van Catweg 256-1

2805 BC Gouda


06 45872623: Praktijktelefoon

(niet voor aanmelding)

Werktijden


Maandag       9.00 - 17.00

Dinsdag        9.00 - 17.00

Donderdag    9.00 - 17.00

Vrijdag           9.00 - 17.00