Contactformulier

Contact
Afspraak maken of een vraag stellenOm voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heeft u bij aanmelding een verwijsbrief van uw huisarts of andere door uw verzekeraar geaccepteerde verwijzer nodig. Voor nadere informatie of een afspraak voor een intakegesprek kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. 


  • U geeft hieronder uw emailadres door. Dit formulier vraagt om uw emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 


  • U ontvangt vervolgens van ons via de beveiligde mail (Zivver) een contactformulier waarop u een aantal gegevens kunt invullen. Wij streven er naar om dat binnen 4 werkdagen te versturen. Op onze homepage vindt u informatie over de wachttijd/ sluitingstijden i.v.m. vakantie.  


  • U kunt contactformulier dan vervolgens via hetzelfde systeem (Zivver) beveiligd ingevuld terug sturen. Deze werkwijze is ervoor bedoeld om een veilige communicatie van privacygevoelige gegevens te borgen. Op dit formulier kunt u aangeven of het gaat om een aanmelding of een andere vraag.   • Let op: na verzending ziet u op hetzelfde scherm onderaan de pagina een bevestiging dat uw mailadres is verstuurd.
 
JA, ik geeft toestemming om mijn gegevens te verzamelen